Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 23 октября 2017, 15:52
7874
13

Еліна Світоліна – Каролін Возняцкі. Анонс

Перша ракетка України дебютує на Підсумковому турнірі WTA у Сінгапурі

| Обновлено 23 октября 2017, 15:52
7874
13
Еліна Світоліна – Каролін Возняцкі. Анонс
Getty Images. Элина Свитолина

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна сьогодні стартує на Підсумковому турнірі WTA у Сінгапурі.

Нагадаємо, що українка потрапила у Червону групу, де її суперницями стануть Сімона Халеп (Румунія), Каролін Возняцкі (Данія) і Каролін Гарсія (Франція). Щиро кажучи, результат жеребкування вселяє надію на вихід із групи, але прогнозувати результат у жіночому тенісі наприкінці сезону - справа досить невдячна.

Суперниця

У дебютному матчі на турнірі українка зіграє із Каролін Возняцкі. Цього сезону датчанка провела найбільше матчів в Турі (76) і лідирує за кількістю перемог – 56. Екс-перша ракетка світу зіграла в семи фіналах турнірів WTA (Досі, Дубаї, Майамі, Істборні, Бастаді, Торонто і Токіо), але перемогти змогла тільки в Японії.

Слід зауважити, що в Дубаї і в Торонто Возняцкі поступалася саме Світоліній. Обидва матчі пройшли за схожим сценарієм: напружений перший сет і беззаперечна перевага Еліни у другій партії. Запорукою успіху українки в обох поєдинках стала зміна звичної для неї тактики: замість гри в обороні команда Світоліної приймала рішення виступати першим номером, і це двічі приносило результат. Ще один матч між тенісистками було зіграно минулого року в Маямі. Результатом стала перемога українки у трьох сетах.

Форма

Після US Open Світоліна взяла тривалу паузу і повернулася на корт лише в Пекіні, де дісталася чвертьфіналу. В другому і третьому колі українка продемонструвала високий рівень готовності і впевнено переграла Барті та Весніну. Здавалося, що завадити Еліні вийти у фінал зможе тільки Квітова, але в 1/4 їй перейшла дорогу Каролін Гарсія, котра неймовірно провела китайські турніри, здобувши перемогу спочатку в Ухані, а потім і у Пекіні. Щоправда, в матчі із француженкою Світоліна не реалізувала матчбол, тому все могло скластися інакше. Далі був незрозумілий виступ на турнірі в Гонконзі і зняття із матчу другого кола через травму. Залишається лише сподіватися, що 23-річній українці вдалося повністю залікувати стегно і в оптимальних кондиціях підійти до матчу із датчанкою.

Невтомна Возняцкі відпочивала після серії американських турнірів трохи менше і повернулася на корт в Токіо, перегравши у півфіналі Мугурусу, а у фіналі – Павлюченкову. В першому колі Уханя датчанка несподівано поступилася Марії Саккарі з Греції, а у Пекіні зачохлила ракетку в 1/8, програвши Квітовій. Турнір у Гонконзі завершився для Возняцкі так само, як і для Світоліної – технічна поразка у другому колі (причиною називали проблеми із ліктем).

Що кажуть букмекери?

Українка вважається фаворитом майбутнього протистояння. Коефіцієнт на перемогу Світоліної коливається в межах від 1,57 до 1,67. Тріумф Возняцкі «контори» оцінюють в 2,25-2,4. Варто зазначити, що Еліна входить у четвірку фавориток на перемогу в Сінгапурі – коефіцієнт 6,8. Кращі шанси тільки у Мугуруси (3,7), Плішкової (4,6) і Халеп (5,6).

Рейтинг WTA і призові бали

Відразу 4 тенісистки, котрі вважаються фаворитками, мають непогані шанси закінчити Підсумковий турнір у статусі першої ракетки. І тільки одна із них ніколи до цього не очолювала світову класифікацію. Мова йде, звісно, про Світоліну.

Отже, кожна перемога в груповому раунді (раунд Робін) принесе спортсменкам по 250 очок, кожна поразка – 125. Переможниця турніру отримає іще 750 залікових балів, а фіналістка – 330. Максимальна сума – 1500 очок.

Детальніше із можливими варіантами пропоную ознайомитися у таблиці.

Розклад матчів понеділка

14:30 – Халеп – Гарсія
16:30* – Світоліна – Возняцкі.

*матч почнеться після закінчення першого поєдинку

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 19 марта 2024, 07:05 4
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина
Футбол | 19 марта 2024, 00:31 7
Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина

21 марта в 21:45 состоится полуфинал плей-офф квалификации Евро-2024

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
korsun_skif
Вся Украина за тебя!!!!!
Владимир Владимирович
Игра Элины начнется не раньше 16:00 по Киевскому времени, 21:00 по Сингапуру. Трансляция игры будет на канале Матч! Игра, Беларусь 5 - русские комментаторы, и на спутниковом канале Super Tennis-итальянские комментаторы. НЕ ПРОПУСТИТЕ!!!
sansanych2010
На рахунок ТВ трансляції в Україні навіть можна не питати? Ппц, вперше представниця нашої країни виступає на такому рівні, а стрімити немає кому...
Владимир Владимирович
Тільки перемога, головне зіграти спокійно без нервів і перемога прийде. Луганськ за тебе.
Роман Лега
Також трансляція на TVP Sport. Польські коментатори.
a-z667
Давай поломай свою психологию,хватит тупить...Одесса( И не только) за тебя девчёнка
vit-2
Таки так, май скоре і МФ ввели мене в оману з початком трансляціі. На буків це не схоже: за годину до гри тримати початок матчу Халеп - Гарсія 19:30, а не 14:30. А тим часом Сімона вже виграла перший сет у француженки.
Вольтрон
Какое время когда игра?
vit-2
"описка матч Халеп - Гарсія стартує о 19:30 за Києвом.