Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Теннис в Украине
|
1144
0

У Львові стартує міжнародний тенісний турнір Galychyna CUP

Турнір, який з 2010 року проходив у Львові під назвою Lviv Open, матиме статус третьої категорії

У Львові стартує міжнародний тенісний турнір Galychyna CUP
З 10 по 17 вересня у Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» пройде другий юнацький міжнародний тенісний турнір Galychyna CUP. Турнір, який з 2010 року проходив у Львові під назвою Lviv Open, матиме статус третьої категорії. Якщо у минулих турнірах кращих на тенісних кортах визначали юні таланти до 14 років, то цьогоріч змагання пройдуть у категорії до 16 років.
 
За словами директора турніру Анатолія Стасюка, така зміна зумовлена тим, що саме до 16 років Львів має непогану групу перспективних гравців, чимало з яких будуть «сіяними» та претендуватимуть на місця на п’єдесталі пошани.
 
«Є у нас кілька хороших гравців і у віці до 14 років. Незважаючи на це, вони зможуть свої сили спробувати і серед старших, – каже Анатолій Стасюк. – Мова йде про Анну Гінку, Аліну Цюрпалевич та Анастасію Якубечко. Анна Мартимянова буде першою «сіяною» турніру. Два тижні тому на дорослому чемпіонаті України Мартимянова дійшла до фіналу і виконала норматив майстра спорту. В європейському рейтингу вона наразі займає 45-те позицію. Що цікаво, Анна Мартимянова зараз йде третьою тенісисткою в Європі за кількістю набраних очок у цьому році. В історії львівського такого ще не було, тому на неї покладаємо великі сподівання», – сказав Анатолій Стасюк.
 
В індивідуальних змаганнях хлопців в основній сітці серед львів’ян змагатиметься  лише Святослав Ільницький. На турнірі він буде сьомим «сіяним». Усі інші львівські тенісисти розпочнуть боротьбу з кваліфікації. В основній сітці у дівчат представництво Львова буде значно солоднішим – Анна Гінка, Аліна Цюрпалевич, Анастасія Якубечко та Анна Мартимянова стартуватимуть в основній сітці турніру. У кваліфікації серед дівчат також буде 5-6 спортсменок зі Львова.
 
Загалом, до Львова завітають юні майстри ракетки з усіх куточків України, Польщі, Білорусі, Італії, Англії, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану, Болгарії, Румунії, Чехії. Найбільше представництво на турнірі матиме Україна, Польща та Білорусь.
 
Кваліфікаційні змагання на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак, вул. Мельника, 18) відбудуться з 10 по 11 вересня (9 вересня реєстрація учасників на кваліфікацію), а матчі основної сітки заплановані на 12-18 вересня (11 вересня реєстрація учасників на основу).
теннис
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.